Information

Mjärdevi kooperativa förskola startade i Lambohov, Linköping år 1992. Under hösten 2013 flyttade vi till helt nybyggda lokaler på Storskiftesgatan 65A.

Kooperativet drivs av föräldrar och personal gemensamt. Föräldrar är arbetsgivare och ekonomiskt ansvariga, personalen utformar förskolans pedagogik och inriktning.

På vår förskola erbjuder vi ett dagis med mycket utevistelse, inarbetad och kreativ personal samt egen husmor som bjuder på tre mål mat om dagen. Förskolan har en varierad pedagogisk verksamhet med mycket sång och musik.

Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ vilket innebär att man som förälder har en arbetsinsats på förskolan. Denna arbetsinsats består av arbete i barngrupp och eventuellt styrelsearbete.

Klicka på länkarna nedan för att få mer information.

Vår profil

Skogsdungen är en förskola med engagerade pedagoger, egen kock, ekologiskt tänkande, åldersintegrerade grupper, mycket utomhusvistelse, sång, teater, rörelse och individ/ relationsbyggande pedagogik. Ledorden för vår förskola är: växande genom samarbete, gemenskap, hänsyn till varandra och världen i stort.

Läs mer ...

Köanmälan

Letar du förskola i Lambohov? Kontakta oss gärna och boka en tid för ett besök för att titta på lokalerna och prata med någon av våra duktiga pedagoger.

Läs mer ...

Lokaler

Hösten 2013 flyttade Mjärdevi Kooperativa Förskola in i ljusa stora och helt nybyggda lokaler på Storskiftesgatan 65A i Lambohov. Förskolan är uppdelad i flera lek- och pysselrum. Förskolans stora gård angränsar till en mysig skogsdunge som de lite äldre barnen gör utflykter till varje vecka om vädret tillåter.

Läs mer ...

Kooperativ

Skogsdungen är ett föräldrakooperativ vilket innebär att förskolan drivs av föräldrarna tillsammans med personal. Det betyder att man som förälder får en mycket god insyn i verksamheten och har möjlighet att vara med och påverka sitt barns vardag.

Läs mer ...